Film och rörlig bild

Digital video skapar möjligheterna

Highspeed-kamera Phantom Gold

Med digital teknik gör ETMedia filmproduktioner som konstfilm, spelfilm, musikvideos, dokumentärfilm, beställningsfilm, informationsfilm, reklamfilm, eventfilm och mycket mer. Varje sorts film kan dessutom innehålla rörlig bild, stillbilder, animationer, rörlig grafik, 3D, stop motion och många andra berättartekniker eller en blandning. Variationsmöjligheterna är oändliga. Lägg till ett bra ljud med allt vad det kan gestalta, och vips så infinner sig magin.

Erfarenheter av många olika sorters kameror, tekniker och programvaror ger filminspelningen bilderna vi vill ha, oavsett vad det är för uttryck som efterfrågas. Varje kamera är unik, varje mikrofon, stativ eller lampa likaså. Varje redigeringsprogram gör sitt jobb lite annorlunda än något annat och varje visningsyta har sina preferenser som behöver tas hänsyn till. Kunskap och erfarenhet är viktigt, oavsett om det handlar om manicker, berättartekniker eller helt enkelt att kunna hantera människor och situationer på ett bra och trevligt sätt.

Produktionen är sällan klar efter att materialet samlats in, berättelsen får sin form i redigeringen, i färgkorrigeringen, i ljudarbetet och i slutproduktionen som är vad din publik får se och förhålla sig till. Leverans till webb eller bio, monitor eller reklamskärm, allt går att ordna. 

Errol filmar Silverudden med Tobias Almborg, Josefin Neldén och Mattias Redbo,En fin grej med att ha basen i Linköping och Östergötland är att det finns flera duktiga produktionsbolag som kan hjälpas åt om det är en större grej som ska göras.

Är du i branchen och  har ett projekt igång och behöver en extra hand? Hör av dig, samarbeten är kul.

exempel