Stillbild, grafisk form och tryck

Digitalfoto, närapå obegränsade möjligheter

Errol Tanriverdi håller i Canon-kamera

ETMedia gör många former av fotouppdrag, det kan till exempel röra sig om porträttfoto, dokumentation, reklam, event- och högtidsfoto.
Att efterbehandla och skapa trycksaker utifrån de bilder som tagits eller från redan befintliga bilder är också en viktig del av arbetet. För vad är det som är målet med bilden, ja det vet säkert du bättre än mig. Det jag kan hjälpa dig med är att hitta en väg till målet. För även en stillbild bjuder på en berättelse, medvetet och omedvetet.

Efter plåtningen

mamma med bäbis i knä framför ett träd på ett fält. Håller enorm iPad i handen.Med pålitlig utrustning och lång erfarenhet landar ögonblicken på minneskortet och vidare till bildbehandlingen. Eller så utvecklas bilden direkt i dator redan från början. Det finns så många uttryck, stilar och typer av bilder. Och tekniker, fotografiska bilder, pixelgrafik, vektorgrafik och hybrider. Varje uttryck och teknik bjuder på sin berättarform.

Ska bilden tryckas, ska den ut på webben, kanske samlas till en fotobok, användas som en vepa eller läggas på CD? Du kanske behöver hjälp att trycka en bok, ta fram en logotyp, göra en grafisk profil? Hör av dig så hjälps vi  åt att hitta en lösning som passar dig.